У Telegram додали фото і відео, які самознищуються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Telegram додали фото і відео, які самознищуються

Фондовий ринок
1454
Популярний месенджер Telegram в останній версії 4.2 отримав фото і відео, які самознищуються, а також кілька інших нововведень, про що зазначається в офіційному блозі сервісу.
Повідомляється, що послання, які самознищується, будуть доступні користувачеві обмежену кількість часу, після чого безповоротно зникнуть.
Ще одним нововведенням стало залучення CDN-мережі (Content Delivery Network, мережа доставки контенту) для кешування файлів переданих в публічних чатах і каналах. Це має збільшити швидкість їх завантаження на пристроях.
Розробники підкреслюють, що CDN-мережа буде використана тільки для зберігання загальнодоступних файлів, і це не стосується особистих і секретних чатів.
Однак навіть в цьому випадку CDN-провайдер потребуватиме спеціального ключа, щоб отримати доступ до інформації.

Довідка Finance.UA:

  • Мессенджер Telegram, створений Павлом Дуровим, 28 червня отримав офіційний статус організатора поширення інформації в Росії. При цьому творець Telegram Павло Дуров погодився внести месенджер до реєстру Роскомнагляду на основі реєстраційних даних, оскільки даний крок не вимагає отримання доступу до особистого листуванні користувачів Telegram.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас