КМДА продала будівлю на 1 тис. кв. м в центрі столиці на 9 млн грн дорожче — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА продала будівлю на 1 тис. кв. м в центрі столиці на 9 млн грн дорожче

Нерухомість
349
Київська міська державна адміністрація 18 липня продала на аукціоні нежитлову триповерхову будівлю загальною площею 1,037 тис. кв. м, розташовану на вул. Велика Васильківська, 4-б, в центрі столиці, на 9 млн грн дорожче від початкової вартості.
“Сьогодні на засіданні комісії з питань власності чиновники КМДА відзвітували, що будинок проданий з підвищенням ціни майже на 9 млн грн. Це перший такий випадок за багато років”, – написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова постійної комісії Київської міської ради з питань власності Леонід Антоненко.
Таким чином, виставлену на аукціон будівлю початковою вартістю 45,134 млн грн було продано за 54 млн грн.
За словами Л. Антоненка, вже місяць комісія міськради з питань власності розглядає проект рішення про приватизацію майна міста виключно через систему ProZorro.Продажі.
“Оскільки рішення не прийнято, вчора (20 липня –ред.) передав цей проект далі – як узгоджений комісією мовчазною згодою. Вже у вересні він надійде на розгляд Київради… Впевнений, що вже на початку наступного року ми зможемо впровадити ProZorro.Продажі для організації аукціонів з продажу нерухомого майна столиці”, – зазначає він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас