У Києві поліція затримала працівника фіскальної служби на хабарі у 260 тисяч гривень (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві поліція затримала працівника фіскальної служби на хабарі у 260 тисяч гривень (фото)

Кримінал
671
Оперативники столичного управління захисту економіки Нацполіції та слідчі прокуратури АР Крим затримали одного із працівників відділу фіскальної служби в Київській області.
Співробітники Управління захисту економіки в місті Києві Національної поліції задокументували корупційну діяльність працівників Головного управління Державної фіскальної служби України в Київській області.
Посадовці організували систему здирництва з підприємців. Вони наголошували на тому, що їхні бізнес-партнери мали ознаки фіктивності. Тому, у разі несплати підприємцями коштів, обіцяли подати позов до суду щодо визнання укладених ними договорів недійсними.
За фактом вимагання неправомірної вигоди службовою особою слідчі прокуратури АР Крим відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України. Під час проведення оперативних заходів правоохоронці встановили, що посадовці вимагають від представника товариства 260 тисяч гривень неправомірної вигоди за відкликання позовної заяви до суду.
19 липня в Печерському районі правоохоронці затримали головного державного податкового ревізора-інспектора Головного управління Державної фіскальної служби України в Київській області. 26-річний ревізор-інспектор одержав 260 тисяч гривень неправомірної вигоди, які повинен був передати керівнику відділу ГУ ДФС у Київській області.
На даний час ревізора-інспектора затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та йому повідомлено про підозру. Співробітники Управління захисту економіки в м. Києві Нацполіції та прокуратури АР Крим в рамках провадження будуть встановлювати інші факти їхньої злочинної діяльності.
За матеріалами:
Україна Криминальна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас