ПриватБанк встановив у львівському трамваї термінали для оплати картками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк встановив у львівському трамваї термінали для оплати картками

Особисті фінанси
27
19 липня в трамвайному вагоні № 1088 у тестовому режимі почали працювати термінали ПриватБанку для оплати проїзду за допомогою банківської картки. Як повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», такий вагон курсуватиме протягом тестового періоду на різних трамвайних маршрутах. Після завершення тестового проекту термінали для оплати проїзду банківськими картками з’являться в більшості львівських трамваїв.
«Поки такі термінали будуть лише на двох вагонах. Після завершення тестового періоду ЛКП «Львівелектротранс» розглядає можливість встановлення терміналів для оплати проїзду на всіх транспортних одиницях львівського електротранспорту, – розповів Іван Бондар, начальник відділу зв’язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс». – Завдяки ПриватБанку реалізація проекту здійснюється без залучення бюджетних коштів».
Як говорять у ПриватБанку, технологія передбачає можливість оплати трьома способами: через магнітну стрічку, чипом, а також безконтактними картками з NFC. Система передбачає можливість оплати картками всіх банків світу.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас