Фонд гарантування продає кредити, забезпечені 45 тисячами декалітрів спирту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування продає кредити, забезпечені 45 тисячами декалітрів спирту

Кредит&Депозит
272
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає права вимоги за кредитами, у забезпечені за якими передано понад 45 тисяч декалітрів спирту, за стартовою ціною у 528,779 тис. грн.
Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.
«1 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового. Активи перебувають на балансі Банку «Демарк» та виставляються на повторні торги. Початкова ціна реалізації – 528 779,79 грн», – йдеться в повідомленні.
Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанії-позичальники перебувають у стані припинення у зв’язку із реорганізацією. Сфера діяльності позичальників – «дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв». Зареєстровані підприємства у Чернігівській області – м. Ічня та с. Чемер Козелецького району. На початок червня цього року загальна заборгованість за кредитами склала 7,34 млн грн. У забезпечення за договорами передано товари в обороті – понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового 25,8 тис. декалітрів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас