Переможець акції «Щасливий рік» отримав поїздку до Праги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможець акції «Щасливий рік» отримав поїздку до Праги

Світ
30
Хмельничанка Ольга Рябкова стала головним переможцем акції «Щасливий рік» від «Кредобанку» та програми лояльності Mastercard Rewards. Голова правління банку Ґжеґож Шатковскі вручив Ользі головну нагороду акції – сертифікат на поїздку на двох осіб до Праги.
Акція «Щасливий рік» проводилася з 1 червня 2016 року до 31 травня 2017 року. Для участі в ній потрібно було замовити спеціальну пропозицію акції за 0 балів в особистому кабінеті програми лояльності Mastercard Rewards. Щомісяця жеребкування визначало 5 переможців місяця, які отримували подарункові сертифікати «Фокстрот» на 5000 та 1000 гривень, а також 3 сертифіката по 500 гривень. Кожен учасник акції брав участь у визначенні власника головного призу – поїздки до Праги, яка включає авіапереліт, трансфер аеропорт-готель, проживання 2 ночі у тризірковому готелі та 2 екскурсії містом.
«Акція «Щасливий рік» була найдовшою промоцією MasterCard Rewards для клієнтів «Кредобанку». Щомісяця протягом року клієнти банку отримували цінні подарунки. Ми щиро вітаємо Ольгу з перемогою та бажаємо приємних вражень від поїздки та нагадуємо, що шанс на перемогу має кожен клієнт банку, бо тільки в «Кредобанку» до програми лояльності MasterCard Rewards підключено всі платіжні карти для роздрібних клієнтів», – говорить директор департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко.
«Кредобанк» приєднався до програми лояльності MasterCard Rewards у вересні 2015 року, вперше в Україні підключивши до програми всі картки, емітовані для роздрібних клієнтів. Відповідно до умов програми, за кожні 12 гривень розрахунків карткою в торгово-сервісній мережі нараховується 1 бал. Бонусні бали також можна отримати за окремими спеціальними пропозиціями.
Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в Особистому кабінеті учасника програми. Серед подарунків – товари для відпочинку, побутова техніка, ґаджети, подарункові сертифікати, поповнення рахунків мобільного зв’язку, сувеніри та багато іншого.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас