Відкрито нове відділення «ГЛОБУСУ» у Києві! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкрито нове відділення «ГЛОБУСУ» у Києві!

Кредит&Депозит
90
Банк продовжує розширювати свою мережу. Сьогодні вона урочисто поповнилась новим відділенням за адресою м. Київ, вул. Є. Сверстюка (м. Раскової), 23. «Родзинка» нового відділення полягає у тісній співпраці з будівельною компанією «Укрбуд», головний офіс якої розташований поруч.
Святкову стрічку перерізали Голова Правління «ГЛОБУСУ» Сергій Мамедов та генеральний директор компанії «Укрбуд Девелопмент» Олег Майборода. Також, в урочистостях взяли участь Голова Наглядової Ради «ГЛОБУСУ» Дмитро Полковський, Голова Правління будівельної компанії «Укрбуд» Сергій Пойманов, інші запрошені гості, а також Клієнти відділення.
Нагадаємо, що завдяки партнерським кредитним програмам «ГЛОБУСУ» та «Укрбуду», нове якісне житло можна придбати у кредит лише під 5,9% річних у гривні! Крім іпотечного кредитування, нове відділення надає широкий спектр банківських послуг на потребу будь-якого Клієнта: розрахунково-касове обслуговування, операції з іноземною валютою, цінними паперами, здійснення міжнародних розрахунків і переказів, депозитні та кредитні програми для приватних осіб і бізнесу, сплата комунальних платежів тощо.
Операційний час нового відділення, в тому числі за системою «Клієнт-банк» – з 09:00 до 17:30.
Час виконання касових операцій – з 09:00 до 17:30.
Керівник відділення – Валерій Жайворінок, тел.: (044) 364-36-90.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас