Приват24 став партнером «Файного Міста» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приват24 став партнером «Файного Міста»

Особисті фінанси
42
Потрапити на міжнародний фестиваль «Файне Місто», що відбудеться в Тернополі 20–23 липня, можна через Приват24, причому за пільговою ціною. Така можливість з’явилась завдяки партнерській домовленості між організаторами міжнародного фестивалю та ПриватБанком.
«Нам вдалося реалізувати чудову акцію для усіх клієнтів ПриватБанку. Кожен охочий може придбати вхідний квиток на найяскравішу музичну подію літа через сервіс банку за зниженою на 10% ціною, – розповідає один з організаторів фестивалю Максим Черкашин. – Guano Apes, Poets of the Fall, «Ляпис-98», Brutto, «Друга Ріка» та ще понад 100 іноземних і вітчизняних артистів подарують усім 4 незабутні дні музичного літа. «Файне Місто» – час насолоджуватись життям!»
«Ми прагнемо реалізовувати можливості зручного здійснення будь-яких платежів. Це стосується реалізації квитків не лише на транспорт, а й на різноманітні розважальні заходи, – говорить директор Тернопільської філії ПриватБанку Юрій Акуленко. – Сподіваємось, що, окрім можливості придбання квитків через Приват24 зі знижкою, ми реалізуємо оплату входу на фестиваль через QR-код. Бажаємо усім скористатись шансом та отримати незабутні емоції від яскравого музичного шоу».
Щоб придбати квиток на «Файне Місто», достатньо у своєму Приват24 перейти в меню «Усі послуги» –> «Квитки» –> «Заходи» та обрати фестиваль.
«Файне Місто» – міжнародний музичний фестиваль, який щорічно відбувається поблизу Тернополя. Цього року пройде 20–23 липня на території тернопільського іподрому. Минулого року за 4 дні «Файне Місто» відвідало понад 15 000 осіб, що є абсолютним рекордом фестивалю за весь час існування.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас