Кабмін має намір збільшити фінансування будівництва доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін має намір збільшити фінансування будівництва доріг

Казна та Політика
332
Обсяг виділених з різних джерел коштів для проведення масштабного будівництва і реконструкції доріг в Україні в цьому році втричі перевищує торішні показники, і через деякий час лад в дорожньому господарстві буде наведений, — пообіцяв прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
«Ми підійшли до того, щоб системно почати займатися відновленням українських доріг, оскільки я обіцяв, що одним з наших пріоритетів буде відновлення інфраструктури. Сьогодні ви бачите, які відновлюються дороги, на яких здійснюють капітальний ремонт, реконструкцію, модернізацію. В кожній області є проекти, які ми почали (втілювати в життя – Ред.) і відновлювати. Ми в три рази більше плануємо виділити грошей в цьому році на дороги», — сказав голова уряду в ефірі одного з українських телеканалів.
За його словами, джерела фінансування — детінізація та розвиток економіки, ліквідація тіньових схем, а також фінансова децентралізація.
«Ми будемо робити це і далі, щоб кожна копійка, яка потрапляє в бюджет, працювала на українських громадян», — запевнив прем’єр.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас