Незабаром з'явиться перший кишеньковий голографічний медіакомбайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незабаром з'явиться перший кишеньковий голографічний медіакомбайн

Технології&Авто
1966
Відома любителям кіно і режисури компанія Red Digital Cinema Camera Company (або просто RED) анонсувала дуже незвичайний девайс Hydrogen One. На цьому телефоні можна буде дивитися об’ємні тривимірні фільми – голографії. Головне – для перегляду не будуть потрібні додаткові окуляри, повідомляє TechToday.
Hydrogen One забезпечує перегляд голограм, 2D- і 3D-відео, доповненої, віртуальної і змішаної реальності. Всі ці принади представлені в форматі смартфона на Android з підтримкою сучасних стандартів мережевого підключення, USB Type-C і слотом microSD. Також смартфон має модульну фотосистему, яка забезпечить системі поліпшені фото- і відеоможливості.
Точних деталей про проект немає, його тільки обіцяють в 2018 році і вже говорять про можливість затримки. Головною складністю виробник називає випуск інноваційного 5,7-дюймового професійного голографічного екрана.
За якою технологією працює дисплей телефону, також невідомо. Це може бути якась суміш рішень на основі лентикулярного формату, як у Amazon Fire Phone і Nintendo 3DS. Але директор RED Джим Джаннард на Reddit написав, що немає способу описати майбутню новинку, краще її побачити.
Він також говорить, що використаної технології дисплея раніше ніхто не бачив. При цьому він прямо сказав, що це не рішення на базі лентикулярної техніки.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас