«Кредобанк» відкрив оновлене відділення у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Кредобанк» відкрив оновлене відділення у Львові

Світ
122
6 липня відбулось урочисте відкриття оновленого відділення «Кредобанку» у Львові, яке знаходиться на території головного офісу, що на вулиці Сахарова 78. Нове відділення є одним із найбільших за площею та забезпечує комфортне обслуговування усіх категорій клієнтів.
Оновлене відділення пропонує клієнтам увесь спектр банківських послуг та містить сучасні комфортні зони обслуговування як для індивідуальних клієнтів, так і для підприємств малого та середнього бізнесу, а також корпоративних та особливо важливих клієнтів. Для додаткової зручності клієнтів у відділенні облаштовано зону самообслуговування з цілодобовим доступом, у якій можна отримати готівку в банкоматі або поповнити рахунок чи погасити кредит у терміналі самообслуговування.
«Оновлюючи відділення, ми в "Кредобанку" дбаємо про комфорт для клієнтів при отриманні банківських послуг, – говорить перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Дам’ян Раґан.Усі нові відділення банку виконані відповідно до стандарту, що відповідає найсучаснішим європейським вимогам та робить їх світлими й просторими. Оптимальне планування зон обслуговування та виділення окремих зон для різних сегментів клієнтів дозволяє уникати черг та заощаджувати час».
Передислокація та оновлення відділень та запровадження нових стандартів їх оформлення відбуваються в рамках процесу постійного удосконалення мережі продажу та умов обслуговування. На сьогодні мережа відділень «Кредобанку» налічує понад 100 відділень у 22-х областях України.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас