Дві посадові особи "Укрзалізниці" затримані за хабарництво, йдуть обшуки - Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дві посадові особи "Укрзалізниці" затримані за хабарництво, йдуть обшуки - Луценко

Фондовий ринок
657
Дві посадові особи ПАТ “Укрзалізниця” затримані за вимагання $150 тис., повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.
“Знову “Укрзалізниця”. За вимагання хабара в 150 тис. доларів затриманий начальник департаменту майнових і земельних ресурсів Тимошенко і заступник начальника юридичного департаменту Ященко. Йдуть обшуки”, – написав Ю.Луценко на своїй сторінці в соцмережі “Фейсбук” .
Як повідомлялося, 13 червня 2017 року Генеральна прокуратура України проводила обшук в будівлі “Укрзалізниці” для фіксації фактів розкрадання великої суми коштів, що належать ПАТ. Як повідомив тоді заступник начальника відділу процесуального керівництва Генпрокуратури Олександр Цилюрик, один з керівників локомотивного господарства повідомлений про підозру, однак через його відсутність повідомлення передано одному із членів правління.
Також він уточнив, що підозру висунуто одному із заступників департаменту локомотивного господарства, проте імені не назвав.
“По епізоду, за яким висунуто підозру, була закуплена за сприяння вказаного керівника у юридичної особи продукція неналежної якості, яка не могла бути використана в ремонті рухомого складу” – сказав О.Цилюрик, додавши, що ці закупівлі відбувалися в 2015-2016 рр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас