Укрсоцбанк та Альфа-Банк Україна організували дітям із соціально незахищених сімей зустріч із зірками футболу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк та Альфа-Банк Україна організували дітям із соціально незахищених сімей зустріч із зірками футболу

Особисті фінанси
48
У рамках свята футболу на честь Андрія Баля, що відбулося 26 червня на стадіоні Арена-Львів за підтримки Укрсоцбанку та Альфа-Банку Україна, близько 500 дітей змогли зустрітися з футбольними легендами «Динамо», «Карпат» та інших футбольних клубів України. Діти з соціально незахищених сімей, діти-переселенці, а також учасники юнацьких футбольних турнірів з Рівного та Роздолу кожен отримали свою порцію подарунків і вражень від футболу і спілкування з кумирами.
Всього під час «футбольного понеділка» на Alfa Jazz Fest на Арені Львів відбулися одразу 4 видовищні спортивні події на честь легенди українського футболу – уродженця Львівщини Андрія Баля. Відкрилося футбольне свято турніром серед 4 команд клієнтів Альфа-Банку Україна, журналістів та партнерів фестивалю. Після цього на поле вийшли команди-переможці щорічного всеукраїнського дитячого турніру з футболу ім. А. Баля, які змагалися за першість проти друзів Андрія: Олексія Михайличенка, Анатолія Дем’яненка, Володимира Безсонова, Василя Раца, Олександра Шовковського, Володимира Єзерського, Юрія Максимова, Віктора Рафальчука, Анатолія Саулевича та інших майстрів.
«Коли мене запросили на цю подію, я не вагався жодної хвилини. Я працював під керівництвом Андрія Баля, ми були на Чемпіонаті світу. Він був у команді «Динамо» (Київ), і для мене була велика честь співпрацювати разом з Андрієм Михайловичем», ­– ділиться легендарний голкіпер київського «Динамо» та української збірної Олександр Шовковський.
Якщо юні футболісти, учасники турніру імені Баля, змусили ветеранів футболу докласти зусиль, щоб здобути перемогу, то вже наступні учасники свята не залишили заслуженим майстрам жодних шансів на успіх.
Річ у тім, що у завершальному матчі вперше в Україні на поле одночасно вийшли аж 100 дітей. Всі вони боролися за першість проти заслужених майстрів футболу і перемогли у чесному двобої з рахунком 3:2, забивши першого м’яча у ворота Шовковського вже на 20-й секунді матчу.
«Хочеться передати величезне спасибі організаторам свята за море вражень, купу позитиву, неймовірну радість в очах моєї доні!» – написала мама однієї з юних футболісток Марта Нагірна.
Отримавши позитивні відгуки від глядачів та учасників свята, організатори обіцяють зробити футбольний захід традиційним у рамках джазового фестивалю у Львові.
«Нашою головною метою було створити соціально корисний захід. Саме тому ми запросили понад 350 дітей з соціально незахищених сімей на стадіон. Більш того, ми попросили Святослава Вакарчука, Джамалу, Христину Соловій та кількох зірок футболу підійти і поговорити з дітками, зробити селфі, дати автограф. Наскільки вдало пройшов захід, можна судити по одному тільки моменту, коли 6-річний хлопчик розплакався, обійнявши футболіста, з яким навіть не мріяв до цього зустрітися. Такі моменти викликають гордість за наші банки і за речі, які ми робимо разом», – розказав СЕО Альфа-Груп в Україні Іван Світек.
«Я не скажу, що я дуже великий знавець у футболі. Але я точно знаю, що коли є позитивна енергія, коли люди збираються, діти збираються, щоб зробити щось добре, пограти у футбол, послухати музику, це набагато краще, ніж просто байдикувати у дворі», – підсумувала Джамала.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас