Акція для клієнтів Ощадбанку - "сюрприз до безвіз"! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція для клієнтів Ощадбанку - "сюрприз до безвіз"!

Особисті фінанси
127
Презентуємо нову акцію тільки для користувачів преміальних карток Visa Ощадбанку.
У період з 01.07 по 30.09.2017 клієнти Ощадбанку – користувачі преміальних карток Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite, які планують подорож за кордон або вже подорожують – мають можливість виграти дорожний набір, просто зробивши оплату за кордоном преміальною карткою Visa.
Окрім того, за результатами акції, користувачі преміальних карток Visa Ощадбанку, що відкрито до рахунку в гривні, отримають грошовий подарунок – повернення 5% витрачених за кордоном коштів.
Розіграш дорожних наборів відбувається щомісяця. Загалом протягом акції буде розіграно 30 наборів. Кожен дорожний набір включає сумки для одягу, сумку для дрібних речей, парасолю, тревел-кейс для документів, подушку та окуляри для відпочинку.
Виплата грошового подарунка для держателів преміальних карток Visa Ощадбанку, які відкрито до рахунку в гривні, відбудеться одноразово за результатами всієї акції в термін до 31.10.2017.
Акція “сюрприз до безвіз” є ще однією перевагою преміальних карток Visa Ощадбанку, у тому числі для оплати покупок за кордоном.
Детальні умови акції – в офіційних правилах.
Оформлюйте картки Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite, вигравайте дорожний набір для мандрівок та переконайтесь у перевагах покупок за кордоном преміальною карткою Ощадбанку!
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас