Розробники створили каблучку, яка заводить авто і розплачується на касі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розробники створили каблучку, яка заводить авто і розплачується на касі

Технології&Авто
546
Token – це біометрична каблучка, яка може відкрити двері будинку, завести автомобіль, здійснити транзакції за допомогою кредитної картки або ввести ваш пароль на комп’ютері. Розробники каблучки отримали серйозну підтримку з боку MasterCard, Microsoft, Visa і HID, щоб їх пристрій міг виконувати те, чого не може жоден аналог, пише Engadget.
Працює Token так: на внутрішньому боці каблучки є датчик відбитка пальця, який підтвердить, що ви – авторизований користувач. Потім необхідно провести пальцем по зовнішнім ободам каблучки, щоб вбудований оптичний датчик переконався, що пристрій знаходиться на вашому пальці. Щоразу, надягаючи каблучку, необхідно пройти таку процедуру впізнання. Поки ви не зняли її, ви можете дозволити дію (переказ грошей, вхід в систему і т.д.) дотиком руки.
Ви можете додати кредитні картки, паролі входу в систему і встановити інші профілі за допомогою супутнього додатка, і потім можна не підтверджувати ті чи інші дії. Кожен Token може мати тільки одного власника, оскільки компанія хоче уникнути численних користувачів, які спільно використовують такий персональний продукт. Розробники розуміють, що сама каблучка виглядає не так симпатично, як тонкі і блискучі ювелірні вироби, але в компанії вірять, що ті функції, які забезпечує цей пристрій, зможуть переконати більшість людей використовувати його.
Компанія приділила багато уваги безпеці. Назва каблучки – Token – припускає, що розробник використовує токенізатор, щоб додати ще один шар захисту до операцій за кредитною карткою.
Батарея каблучки служить до трьох тижнів на одній зарядці. Кожен Token йде зі своїм власним бездротовим зарядним тримачем, а вбудовані світлодіоди будуть мигати червоним кожну хвилину, коли заряд батареї опуститься до 30%, яких, втім, за заявою компанії, вистачить ще на кілька днів роботи. Коштує каблучка від $249 і вже доступна для попереднього замовлення.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас