Дитячі садки Нью-Йорка почали приймати біткоїн, Ethereum і Litecoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дитячі садки Нью-Йорка почали приймати біткоїн, Ethereum і Litecoin

Фінтех і Картки
1275
Два приватні дитячі садки мережі Montessori Schools в Нью-Йорку почали приймати біткоїни і ще дві інші криптовалюти як оплату. Про це повідомляє CoinDesk.
Опція оплати навчання криптовалютою (крім біткоїнів, це також Ethereum і Litecoin) з’явилася раніше в червні і реалізована за допомогою інтеграції процесингового сервісу Coinbase, який автоматично конвертує їх в USD.
За словами співзасновника і голови правління Montessori Schools Марко Чіокко, про можливість додавання криптовалюти дитячі садки задумалися ще близько року тому, коли з подібними пропозиціями стали виходити батьки дітей.
«Ті батьки, які є давніми шанувальниками криптовалюти, тепер, звичайно, перебувають в більш вигідному становищі через зростання ціни криптовалюти. У них з’явилася хороша можливість оплатити освіту дітей», – сказав Марко Чіокко.
За інформацією на сайті дитячих садків, вартість річного навчання може досягати $30 950, або близько 12.3 BTC за поточним курсом.
Сам Марко Чіокко визнав, що вже кілька років як стежить за світом криптовалют і очікує, що тренд щодо поширення прийому криптовалютних платежів буде зростати.
«Як прогресивно мисляча адміністрація ми хочемо бути на вістрі подій. Нас не здивує, якщо відсоток платежів в криптовалюті зростатиме щороку та займе значну частку в нашому обороті», – додав він.
Montessori Schools розташовані в районах Флетфайрон і Сохо на Манхеттені і дотримуються система виховання Монтессорі, запропонованої в першій половині XX століття італійським педагогом Марією Монтессорі. Основними принципами системи є: самостійність, свобода в установлених межах, природний психологічний, фізичний та соціальний розвиток дитини.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас