UKRSIBBANK третій рік поспіль у ТОП-3 найкращих інвестиційних банків на Cbonds Awards CIS – 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK третій рік поспіль у ТОП-3 найкращих інвестиційних банків на Cbonds Awards CIS – 2017

Фондовий ринок
454
UKRSIBBANK BNP Paribas Group третій рік поспіль – найкращий інвестиційний банк України (III місце), за результатами опитування учасників інвестиційного ринку, проведеного найбільшим спеціалізованим на ринку облігацій інформаційним агентством Cbonds. Нагородження переможців рейтингу відбулося у червні на «XIV Облігаційному конгресі країн СНД та Балтії».
Інвестиційний бізнес UKRSIBBANK включає у себе операції з цінними паперами від імені та за рахунок клієнтів, дорадчі послуги щодо організації облігаційних випусків, а також бізнес зберігача цінних паперів та напрямок досліджень ринків капіталу. UKRSIBBANK є одним з одинадцяти банків – первинних дилерів, забезпечуючи клієнтів прямим доступом до аукціонів Міністерства фінансів України.
«Попри складну ситуацію на фінансовому ринку України, банк має бажання та можливості залишатися ключовим гравцем у сфері інвестиційного бізнесу, реалізуючи у повному обсязі усі переваги міжнародної фінансової групи у поєднанні з великим локальним досвідом», – коментує Сергій Ягнич, керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас