Сінгапурський стартап випустить банківські картки для криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапурський стартап випустить банківські картки для криптовалют

Фінтех і Картки
614
Стартап TenX планує вирішити одну з головних проблем власників криптовалют – дати можливість вільно витрачати їх. Компанія вирішила випустити пластикові картки, через які можна витрачати криптогроші так само, як звичайну валюту.
Сьогодні користуватися криптовалютою офлайн незручно. Все зводиться до бірж, через які криптовалюту обмінюють на звичні всім гроші. TenX намагається виправити ситуацію. Компанія запускає дебетову картку для криптовалюти. Нею можна буде розплачуватися, а під час операцій вона буде автоматично конвертувати ефіри, біткойни і інші валюти за поточним курсом. Тобто компанія бере на себе основні незручності по перетворенню крипти на справжні гроші.
Основою цієї системи є додаток для IOS і Android – фактично це буде і гаманець, і децентралізована безкоштовна біржа. Як доповнення до нього компанія випустить пластикові картки, для цього співпрацює з VISA і MasterCard. Через ці картки криптовалюта конвертується в місцеві гроші, тож стартап планує випускати картки по всьому світу.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас