Справа про «рюкзаки Авакова» зіткнулася із дефіцитом доказів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справа про «рюкзаки Авакова» зіткнулася із дефіцитом доказів

1282
На сьогоднішній день в антикорупційному кримінальному провадженні за так званими рюкзаками Авакова у слідства недостатньо доказів для оголошення підозри будь-кому з фігурантів справи, — заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.
Тим не менш, за його словами, розслідування справи про закупівлю МВС партії тактичних рюкзаків для Нацгвардії за завищеною ціною у фірми, пов’язаної нібито з сином Авакова, триває.
«Станом на сьогодні достатніх доказів для повідомлення комусь про підозру отримати не вдалося… Ми не можемо на підставі одного відео направляти справу до суду. Її потрібно підкріпити іншими доказами, щоб була видна загальна картина. На жаль, зараз цього немає. Слідство триває, ми збираємо докази», – поінформував голова САП в ефірі телеканалу ZIK.
Раніше в САП планували завершити розслідування справи про «рюкзаки Авакова» ще восени минулого року.
У свою чергу НАБУ заявляло про готовність допитати голову МВС Арсена Авакова у справі про рюкзачну корупцію в рамках розслідування зловживань при організації тендеру на закупівлю Міністерством внутрішніх справ України рюкзаків для Національної гвардії в 2014 році за ціною в 3 тис. грн за штуку на загальну суму 14,5 млн грн.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас