Голова Правління ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» Олександр Шлапак планує завершення антикризової каденції в ПриватБанку - Наглядова Рада банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Правління ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» Олександр Шлапак планує завершення антикризової каденції в ПриватБанку - Наглядова Рада банку

Світ
72
Голова Правління ПриватБанку Олександр Шлапак виконав у повній мірі поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану ПриватБанку й найближчим часом планує завершити антикризову каденцію на посаді Голови Правління ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК». Як повідомили в Наглядовій Раді банку, Голова Правління продовжує керувати банком, водночас відповідна заява Голови банку вже подана Наглядовій раді банку та може бути розглянута наступного засідання Наглядової ради банку наприкінці липня.
За повідомленням Наглядової Ради ПриватБанку, Олександр Шлапак прийняв виклик очолити найбільший в країні банк відразу після переходу в державну власність, у період великих ризиків та невизначеностей. Завдяки успішній програмі антикризового менеджменту під керівництвом Олександра Шлапака банк було стабілізовано й забезпечено його сталий розвиток.
На сьогодні ПриватБанк продовжує утримувати свої лідерські позиції найбільш технологічного банку, запроваджувати інноваційні продукти та забезпечувати найкращий клієнтський сервіс. За ці шість місяців до банку повернулись вкладники, розширено перелік клієнтів банку завдяки муніципалітетам, відновлено іпотечне кредитування та запроваджено програму «Теплі кредити».
Завдяки роботі менеджменту банку завершено аудит фінансової звітності банку відповідно до міжнародних стандартів. Затверджений Урядом та Наглядовою радою фінансовий звіт банку за 2016 рік та аудиторський висновок щодо нього. 23 червня Уряд ухвалив рішення про докапіталізацію ПриватБанку на суму до 38 565 млрд грн.
Олександр Шлапак найкращим чином виконав завдання, які ставились перед ним Урядом та Наглядовою радою на момент призначення, і може в разі ухвалення такого рішення Наглядовою радою залишити банк з упевненістю в його подальшому розвитку.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас