Повідомлення для клієнтів, які багато подорожують від ПАТ «Ідея Банк» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повідомлення для клієнтів, які багато подорожують від ПАТ «Ідея Банк»

Фінтех і Картки
58
З метою підвищення безпеки використання платіжних карток та для мінімізації ризиків здійснення несанкціонованих операцій, ПАТ «Ідея Банк» з 22.06.2017 року для всіх платіжних карток банку впроваджує обмеження на готівкові та безготівкові операції на території країн, які відповідно до статистичних та нормативних даних відносяться до країн з високим ризиком здійснення шахрайських операцій.
Країни, які віднесено до високо-ризикових – Бангладеш, Бутан, М’янма, Шрі-Ланка, Китай, Індія, Східний Тимор, Індонезія, Японія, Корея, Демократична Народна республіка Корея, Республіка Малайзія, Папуа – Нова Гвінея, Філіппіни, Росія, В’єтнам, Таїланд, Тайвань (провінція Китаю).
Отже, якщо ви плануєте закордону подорож в одну з цих країн, будь-ласка, проінформуйте представника банку та тимчасово зніміть обмеження з платіжної картки для використання у країні з підвищеними ризиком. Для цього достатньо просто зателефонувати до Контакт-Центру Ідея Банку за телефоном 0 800 50 20 30. Номер телефону для зв’язку у роумінгу +38 0342 55 87 62 (тарифи згідно оператора зв’язку)
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас