У Києві шахраї викрали у банків понад 7 млн грн, використовуючи фейкові картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві шахраї викрали у банків понад 7 млн грн, використовуючи фейкові картки

Кримінал
502
У Києві затримано двох учасників злочинної групи, які використовували підроблені банківські картки для придбання цінних речей і таким чином завдали збитків банку на суму понад 7 млн грн, повідомив департамент кіберполіції Національної поліції України в п’ятницю.
Як вказано в повідомленні, за допомогою банківських карток зловмисники купували годинники, ювелірні вироби, мобільні телефони і т.п. Розрахунки здійснювалися через POS-термінали, розташовані в столичних торгово-розважальних центрах.
“Оперативники департаменту кіберполіції затримали шахраїв під час чергової спроби купити ювелірні вироби за допомогою підробленої банківської картки. На місці події поліцейські вилучили золоті вироби, коштовні годинники, чеки та підроблені банківські платіжні картки”, – йдеться в повідомленні.
Слідчий відділ Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції в Києві почав кримінальне провадження за ч.4 ст.190 (шахрайство, вчинене з використанням електронно-обчислювальної техніки в великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Група складалася з чотирьох осіб, встановлення місцезнаходження ще двох триває.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас