Штрафи від автоматичної фіксації порушень ПДР розділять «по-чесному» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штрафи від автоматичної фіксації порушень ПДР розділять «по-чесному»

Казна та Політика
2909
Половина коштів, отриманих від оплати штрафів за порушення ПДР, зафіксованих в автоматичному режимі, буде направлятися на забезпечення безпеки на дорогах.
Це передбачено законом «Про джерела фінансування дорожнього господарства України», яким створено Державний дорожній фонд України.
Про це повідомив глава підкомітету безпеки дорожнього руху Верховної Ради народний депутат Ігор Діденко на міжнародному Конгресі з питань реформування системи управління безпеки дорожнього руху.
Вважається справедливим, що порушники зі своєї кишені забезпечуватимуть подальше впровадження систем безпеки дорожнього руху.
А ось друга частина грошей, отриманих від функціонування системи автофіксації порушень ПДР, буде надходити на потреби батьківщини – Держбюджет України і вже з нього розподілятися на всі інші потреби нашої країни.
Нагадаємо, що функціонування системи автофіксації порушень ПДР було узаконено ще в серпні 2015 року. При цьому вона не запрацювала і до цього дня. І ось зовсім недавно стало відомо, коли все ж це трапиться.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас