"Він працював вдень і вночі": співробітники Uber вимагають повернути засновника компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Він працював вдень і вночі": співробітники Uber вимагають повернути засновника компанії

Фондовий ринок
708
Співробітники онлайн-сервісу таксі Uber підготували петицію з вимогою до ради директорів повернути Тревіса Каланіка в компанію на посаду гендиректора, її підписали більше тисячі працівників, повідомляє видання New York Times.
У середу газета New York Times з посиланням на джерела повідомила, що генеральний директор і засновник Uber Тревіс Каланік залишає свій пост. За даними видання, у вівторок п’ять інвесторів Uber зажадали негайної відставки глави фірми. Каланік, який перебував у Чикаго, отримав лист від інвесторів з вимогами про відставку і після переговорів погодився на це. Він залишиться в раді директорів Uber.
“Він працював вдень і вночі, щоб перетворити компанію на те, чим вона є зараз”, – йдеться в петиції. Петиція була створена, коли менеджер виробничого напрямку Майкл Йорк звернувся до співробітників із закликом підтримати Каланіка, зазначає газета.
Співробітники компанії також висловили своє засмучення з приводу відставки Каланіка в соціальних мережах. Всього в компанії працює понад 15 тисяч осіб.

Довідка Finance.UA

  • Uber – сервіс автомобільних перевезень, що дозволяє замовити приватне таксі. Компанія була створена в 2009 році, її штаб-квартира розташована в Сан-Франциско.
  • На сьогоднішній день послуги Uber доступні більш ніж в 100 містах світу.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас