У додатку Alfa Mobile з’явилася функція з доповненою реальністю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У додатку Alfa Mobile з’явилася функція з доповненою реальністю

Фінтех і Картки
52
Спеціально до Alfa Jazz Fest команда Alfa Digital реалізувала нову функцію у мобільному додатку Alfa Mobile. В оновленій версії додатку для системи iOS з’явилася опція «Доповнена реальність», яка дозволяє прослухати хороший джаз у виконанні лева, а також допоможе у виборі платіжної картки.
Щоб проникнутися атмосферою фестивального Льова, користувачам Alfa Mobile достатньо просто вибрати опцію «Доповнена реальність» у передавторизаційній версії додатку на iPhone і навести камеру на будь-яке зображення логотипу Alfa Jazz Fest. Після цього на екрані смартфону з’явиться символ міста Лева, який виконає джазову композицію на саксофоні. З левом-джазменом навіть можна зробити селфі, увімкнувши фронтальну камеру.
Окрім створення джазового настрою, нова опція додатку також допомагає у виборі платіжної картки – навівши камеру на зображення будь-якої пакетної картки від Альфа-Банку, клієнт отримає повну інформацію про всі її переваги і тарифи, а також зможе порівняти картку з іншими платіжними пропозиціями від банку. Після порівняльного аналізу картку, яка сподобалась найбільше, клієнт зможе замовити безпосередньо в самому додатку Alfa Mobile Ukraine.
Щоб розділити джазовий настрій зі своїми друзями, Альфа-Банк Україна також оголосив спеціальний конкурс на своїй сторінці у Facebook, для участі в якому пропонує ділитися фото з левом-джазменом, додавши спеціальний хештег #AlfaLion. Щасливчику, якого обере random.org у День конституції, банк привезе зі Львова джазово-шоколадний гостинець.
Взяти участь у конкурсі можна за посиланням: http://bit.ly/2stiwGE
Додаток Alfa Mobile доступний для завантаження тут: http://bit.ly/2msk3GX
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас