ПриватБанк запустив програму лізингу нових і старих авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив програму лізингу нових і старих авто

Кредит&Депозит
413
ПриватБанк запустив нову кредитну програму для фіз. осіб «Авто в лізинг», що передбачає кредитування як нових, так старих автомобілів. Як повідомили в банку, умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі – як в автосалонах, так і на популярних інтернет-майданчиках.
«ПриватБанк розширює можливості автокредитування та знижує процентні ставки за договорами лізингу, – зазначає керівник бізнесу «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун.Автомобіль можна вибрати самостійно в автосалоні та на будь-якому інтернет-ресурсі, або ж звернутися до фахівців банку, які допоможуть підібрати потрібне авто й оформити лізинг».
Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту. Перший внесок становить 15% від вартості авто, угода укладається на строк від року до 5 років. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів. За кілька годин після підписання договору клієнт отримає ключі та техпаспорт на автомобіль.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас