Nokia представила два нових медичних продукти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia представила два нових медичних продукти

Фондовий ринок
420
В цьому році компанія Nokia повідомила, що медичні пристрої Withings будуть поступово переведені під марку Nokia. Тепер сімейство цих продуктів завершило ребрендинг і доступно під новим ім’ям, причому з деякими істотними відмінностями. Перш за все, були представлені два нових продукти.
Це ваги Nokia Body, які доповнять доступні раніше продуті Withings, які отримали нові імена: Withings Body, що оцінюють повноту тіла, стали називатися Nokia Body Plus, а Withings Body Cardio, які вміють також оцінювати стан серцево-судинної системи, тепер називаються Nokia Body Cardio.
Другий новий продукт – BPM +, м’якша і портативна версія тонометра Withings. Якщо стара версія мала щільний пластиковий манжет, який слід було обернути навколо руки, то в BPM + використовується більш м’який матеріал. Це не тільки зручніше у використанні, але і робить пристрій компактнішим. Nokia відзначає, що BPM +, як майже будь-який сучасний тонометр, вимірює систолічний та діастолічний тиск, а також частоту серцебиття. Вартість приладу – $130.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас