Vertu уклала угоду на $40 млн з виробником смартфонів BlackBerry і Alcatel — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vertu уклала угоду на $40 млн з виробником смартфонів BlackBerry і Alcatel

Фондовий ринок
306
Британський виробник преміальних мобільних телефонів Vertu підписав угоду з компанією TCL Communication, яка випускає смартфони під марками BlackBerry і Alcatel.
В рамках цієї співпраці Vertu буде використовувати технології TCL в своїх нових пристроях і заплатить за це $40 млн. Vertu збирається випустити близько 30 тис. трубок ручного складання вартістю від $9500.
Апарати Vertu з розробками TCL почнуть поставлятися в вересні 2017 року. Згідно із заявою Vertu, ці продукти будуть доступні в Великобританії, Франції, Китаї, Росії і країнах Близького Сходу. До теперішнього часу Vertu продала в цілому понад 500 тис. телефонів по всьому світу, у компанії налічується понад 225 тис. зареєстрованих користувачів.
В середині березня 2017 року Vertu була куплена турецьким бізнесменом Хаканом Узаном (Hakan Uzan) за $61 млн. Угода з TCL стала першою з моменту того продажу Vertu. Компанія має намір укласти угоди з іншими провідними брендами, а також провести нові «значні інвестиції» в майбутньому.
«TCL Communication – це цінний партнер Vertu, і ми сподіваємося, що це покладе початок новій сприятливій главі в наших відносинах», – заявив Хакан Узан.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас