"Укрнафта" підвищила оклади для свого персоналу майже вполовину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрнафта" підвищила оклади для свого персоналу майже вполовину

Фондовий ринок
884
ПАТ “Укрнафта” з травня підвищила оклади і тарифні ставки для свого персоналу на 25-55%, повідомила прес-служба компанії.
“У структурних підрозділах, які здійснюють виробничу діяльність в повному обсязі, оклади інженерно-технічних працівників було збільшено на 40%, а тарифні ставки для працівників робітничих професій – на 55%. В інших структурних одиницях підвищення склало відповідно 25% і 40%. Водночас скасовано щомісячну так звану “кризову” виплату в розмірі 20-35% від доходу, яку свого часу ввели як тимчасовий компонент оплати праці”, – йдеться в повідомленні.
За даними “Укрнафти”, за рахунок зростання базової частини заробітних плат, істотно збільшаться розміри “відпускних”, “на відрядження” та інших виплат, які нараховуються на підставі середніх заробітків.
Як зазначають в компанії, підвищення заробітних плат не торкнеться менеджменту, що працює за індивідуальними контрактами.
За підсумками січня-травня 2017 року, середньомісячна заробітна плата в “Укрнафті” склала 8780 грн проти 6615 грн роком раніше.
Як повідомлялося, “Укрнафта” є найбільшою нафтовидобувною компанією країни.
НАК “Нафтогаз України” належить 50% + 1 акція “Укрнафти”, групі компаній, пов’язаних з колишніми акціонерами ПриватБанку, – близько 42% акцій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас