Lincoln представив найбільший і найдорожчий позашляховик (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lincoln представив найбільший і найдорожчий позашляховик (фото)

Технології&Авто
1081
Компанія Lincoln представила подовжену версію позашляховика Navigator четвертого покоління. Новинка стала найбільшою і найдорожчою машиною в актуальній лінійці марки, – передає “Мотор”.
Модифікація Extended на 30 сантиметрів довша від звичайного “Навігатора”, габаритна довжина такого автомобіля досягає 5,64 метра. Колісна база при цьому виросла більш ніж на 25 сантиметрів.
Разом з тим новинка відрізняється більшими задніми дверима і, як зазначається в повідомленні Lincoln, найбільшим в сегменті запасом місця за другим рядом сидінь. Вантажний простір за третім рядом крісел у випадку з подовженою версією досягає майже 425 літрів.
Продажі звичайного “Навігатора” і модифікації Extended почнуться в США восени поточного року. У першому випадку ціни будуть починатися з 72 тисяч доларів, а в другому – приблизно з 81 тисячі.
Lincoln представив найбільший і найдорожчий позашляховик (фото)
У топовій комплектації Black Label подовжений позашляховик буде коштувати мінімум 96 905 доларів. У списку додаткового устаткування залишаться, наприклад, мультимедійний комплекс для задніх пасажирів (ще дві тисячі доларів) і передні сидіння з електрорегулюванням в 30 напрямках і масажем (плюс 1250 доларів).
Lincoln представив найбільший і найдорожчий позашляховик (фото)
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас