Бразильська JBS оприлюднила план продажу активів на $1,8 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бразильська JBS оприлюднила план продажу активів на $1,8 млрд

Фондовий ринок
202
Бразильський виробник м’яса JBS, замішаний в масштабному корупційному скандалі за участю президента країни Мішела Темера, оприлюднив план продажу активів на загальну суму 6 млрд бразильських реалів ($1,8 млрд).
Залучення коштів за рахунок продажу активів дозволить компанії скоротити боргове навантаження, пише газета Financial Times.
JBS має намір продати свій американський підрозділ – Five Rivers Cattle Feeding, а також частки в бразильській Vigor Alimentos, що випускає молочні продукти, і в північноірландській Moy Park, що займається виробництвом і переробкою м’яса птиці.
Раніше в цьому місяці компанія повідомила про продаж підрозділів в Аргентині, Уругваї та Парагваї на загальну суму $300 млн.
Як повідомлялося, топ-менеджери JBS в травні цього року зізналися в даванні хабарів М.Темеру і двом його попередникам на посаді президента.
На початку червня прокуратура Бразилії оштрафувала холдингову компанію J&F Investimentos, що контролює JBS, на 10,3 млрд бразильських реалів ($3,13 млрд) за участь в корупційному скандалі.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас