Невеликим українським експортерам допоможуть вийти на ринок Канади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Невеликим українським експортерам допоможуть вийти на ринок Канади

Казна та Політика
383
Сьогодні стартувала програма підтримки українських експортерів, які хочуть вийти на ринок Канади. Про це повідомляє прес-служба Канадсько-українського проекту підтримки торгівлі та інвестицій CUTIS.
Аналітики CUTIS визначили п’ять галузей, які мають значний потенціал на канадському ринку і де працює малий і середній бізнес. Це ІТ-послуги, виробництво одягу, взуття, меблів, шоколаду та кондитерських виробів.
“Програма U CAN Export спрямована на збільшення експорту українських товарів до Канади в цих п’яти пріоритетних секторах”, – повідомляють в CUTIS.
Програма розрахована на 3 роки і буде реалізовуватися проектом CUTIS в партнерстві з Офісом з просування експорту при Міністерстві економрозвитку.
Вона буде включати співфінансування участі українських компаній в профільних виставках та інших маркетингових заходах в Канаді і США, консультації підприємств фахівцями з Канади і України з питань доступу і просування на канадському ринку. CUTIS також обіцяє допомагати організовувати бізнес-зустрічі з потенційними замовниками в Канаді, організовувати торгові місії в Канаду і співфінансувати участь у них, забезпечити доступ до навчальних програм і матеріалів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас