ПриватБанк роздавав бонуси в дніпровському трамваї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк роздавав бонуси в дніпровському трамваї

Фінтех і Картки
93
ПриватБанк роздавав бонуси в дніпровському трамваї
20 червня пасажири трамвая № 1 Дніпра стали учасниками нового QR-флешмобу від ПриватБанку. Рівно півгодини (з 8:00 до 8:30) кожен пасажир трамвая, який оплатив проїзд за допомогою Privat24 та QR-квитка, отримав від банку заохочувальний бонус у розмірі 100 грн на рахунок «Бонус Плюс».
«ПриватБанк із задоволенням ділиться сучасними технологіями з країною та кожним її жителем. Такими флешмобами ми хочемо привернути увагу клієнтів до можливостей безконтактних платежів, – говорить маркетинг-директор ПриватБанку Микола Щербина.За час проведення флешмобу, інформацію про який клієнти передавали буквально з рук у руки, кількість оплат проїзду електронними квитками зросла в декілька сот разів, а кількість учасників флешмобу було обмежено лише розмірами вагонів трамвая».
Як повідомили в банку, усього за півгодини учасниками флешмобу стали понад 1 200 пасажирів одного з маршрутів міського трамвая. А з 1 липня стати учасниками нового QR-флешмобу зможуть пасажири міського транспорту в 14 містах України, де вже працюють електронні QR-квитки ПриватБанку.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас