Гонконгський мільярдер Лі Кашин піде на пенсію в 2018 р. у віці 90 років - WSJ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонконгський мільярдер Лі Кашин піде на пенсію в 2018 р. у віці 90 років - WSJ

Світ
469
Найбагатша людина в Гонконгу Лі Кашин має намір піти у відставку з поста голови ради директорів створеної ним інвесткомпанії CK Hutchison Holdings Ltd. в 2018 році, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерело в близькому оточенні інвестора.
У наступному році Лі Кашину виповниться 90 років.
Офіційні представники CK Hutchison підкреслили, що бізнесмен час від часу обговорює свій вихід на заслужений відпочинок і як і раніше має намір передати керівництво компанією своєму старшому синові Віктору, при цьому сам він відчуває себе відмінно і конкретної дати виходу на пенсію поки не призначив.
Капітал Лі Кашина оцінюється в $32,6 млрд, довгий час він був найбагатшою людиною Азії, поки його не обігнав засновник і глава інтернет-гіганта Alibaba Джек Ма.
Лі Кашин народився в 1928 році в китайській провінції Гуаньдун, в 1940 році його сім’я переїхала в Гонконг, рятуючись від японського вторгнення. Підлітком він працював прибиральником на заводі, перші значні кошти він заробив, продаючи пластикові квіти.
Потім він вдало інвестував в нерухомість, а тепер його імперія володіє, крім нерухомості, компаніями в сфері ритейлу, телекомунікацій, енергетики і біотехнологій. Під керівництвом Лі Кашина працюють близько 270 тис. осіб у понад 50 країнах світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас