Представлено концепцію вакуумних готелів Hyperloop Hotel (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено концепцію вакуумних готелів Hyperloop Hotel (фото)

Технології&Авто
1071
Американський архітектор Брендан Зібрехт представив концепцію пересувних готельних номерів-капсул, які будуть переміщатися по транспортній системі Hyperloop. Проект Hyperloop Hotel дозволить об’їхати 13 найбільших міст США, не покидаючи свого номера в готелі.
Проект Hyperloop Hotel отримав головний приз на конкурсі найоригінальніших концепцій готельного бізнесу Radical Innovation Award. Запропонована випускником Університету Невади в Лас-Вегасі Бренданом Зібрехтом концепція передбачає використання мережі вакуумних потягів не тільки для транспортування пасажирів і вантажів, а й для тимчасового проживання.
Пасажирські кабіни будуть побудовані на основі переобладнаних вантажних контейнерів. У кожній капсулі буде вітальня, спальня, ванна і кабінет, але дизайн і компонування номера може змінюватися в залежності від побажань клієнтів. Мережа Hyperloop-готелів, по ідеї Зібрехта, охопить 13 міст США, включаючи Вашингтон, Нью-Йорк, Чикаго, Сан-Франциско і Лас-Вегас.
Представлено концепцію вакуумних готелів Hyperloop Hotel (фото)
Як пише Business Insider, згідно з проектом, за фіксовану плату в $1200 пасажири зможуть переміщатися між містами за кілька годин, не залишаючи при цьому свого номера. Вартість номера на добу автор проекту поки не розрахував. Примітно, що капсули будуть «вбудовуватися» в звичайні готелі. Наприклад, якщо пасажир вирішить залишитися в Сан-Франциско, то його капсула зупиниться в місцевому готелі. Будівництво кожного модульного готелю, приєднаного до мережі Hyperloop, обійдеться в $10 млн, а вся система буде коштувати близько $130 млн.
Представлено концепцію вакуумних готелів Hyperloop Hotel (фото)
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас