Вклад «Пенсійний» від ПАТ «Сбербанк» - з турботою про вас! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вклад «Пенсійний» від ПАТ «Сбербанк» - з турботою про вас!

Кредит&Депозит
87
16 червня 2017 року, Київ – Спеціально для клієнтів пенсійного віку ПАТ «Сбербанк» розробив новий вклад з підвищеною процентною ставкою.
Так, ставка по депозиту «Пенсійний» в гривні досягає 16%, в іноземній валюті – до 5.5%. Відсотки за вкладом виплачуються щомісяця на поточний рахунок або, за бажанням клієнта, приєднуються до основної суми вкладу. Мінімальна сума вкладу – 500 грн., 50 USD / EUR.
Кошти можна розмістити терміном від 3 до 12 місяців. Також можливо поповнення вкладу протягом терміну його дії. Дострокове зняття коштів не передбачено.
Оформити депозит «Пенсійний» можуть тільки власники Пакета продуктів і послуг «Турбота», так як всі операції по вкладу (внесення коштів, виплата відсотків, повернення грошей) проводяться через поточний рахунок клієнта, відкритого в рамках даного Пакету.
Пакет «Турбота» користується високим попитом серед літніх людей, оскільки включає в себе безкоштовне отримання платіжної картки MasterCard Debit Gold, безкоштовне зняття коштів з цієї карти в банкоматі будь-якого банку України, оплату комунальних послуг без комісії в касі ПАТ «Сбербанк» і інші переваги, важливі, в першу чергу, для пенсіонерів. Більш того, обслуговування банком даного Пакету також не вимагає від клієнта додаткових витрат.
З більш детальною інформацією про вклад «Пенсійний» та Пакет продуктів і послуг «Турбота» можна ознайомитися на сайті банку (посилання).
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас