Земельний кадастр України переведуть на блокчейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Земельний кадастр України переведуть на блокчейн

Аграрний ринок
2128
Сьогодні, 16 червня, в Києві відбулося підписання меморандуму про переведення державного земельного кадастру України на технологію блокчейн.
Свої підписи під документом поставили Максим Мартинюк (Міністерство аграрної політики і продовольства України), Валерій Вавилов (CEO компанії Bitfury), Ярослав Юрчишин (Transparency International Ukraine), Олександр Риженко (Державне агентство з питань електронного урядування України) і Денис Чернишов (Міністерство юстиції України).
«Ми підписали меморандум про переведення державного земельного кадастру України на технологію блокчейн. Ця технологія дозволить забезпечити максимальний захист системи від стороннього втручання. Кадастр містить інформацію про земельні ділянки, інформацію, яка має юридичне значення, тому всі ці дані дуже чутливі і мають велике значення для конкретного власника землі. Тому ми приділяємо велику увагу захисту даної інформації. На щастя, з’явилася така технологія як блокчейн», – сказав перший заступник міністра аграрної політики України Максим Мартинюк.
За його словами, на сьогоднішній день технологія блокчейн – це найбільш прогресивний механізм захисту даних. Очікується, що процес переведення земельного кадастру на блокчейн буде завершено до кінця 2017 року.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас