У Нідерландах відкрили найбільшу сонячну станцію на основі двосторонніх сонячних панелей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нідерландах відкрили найбільшу сонячну станцію на основі двосторонніх сонячних панелей

Енергетика
800
Китайський виробник сонячних панелей Yingli Green Energy і компанія Tempress Systems BV відкрили на цьому тижні найбільшу в Європі СЕС на основі двосторонніх сонячних панелей.
За мірками класичних сонячних станцій потужність даної установки не така вже й велика, однак використання панелей з двома активними сторонами дозволяє збільшити виробництво енергії приблизно на 30%.
Сонячна станція побудована з 1428 панелей PANDA Bifacial з номінальною піково. потужністю близько 280 Вт кожна, при цьому всі панелі оснащені власними мікроінверторами для оптимізації процесу вироблення енергії. Сумарна потужність СЕС становить приблизно 400 кВт, при цьому за рік вироблення енергії має скласти близько 400 МВт.
Зазначимо, що гарантія на модулі PANDA Bifacial становить 30 років, що перевищує термін життя звичайних односторонніх панелей. Батареї змонтовані на спеціально спроектованих для двосторонніх модулів стійках від Benz Alusysteme, які забезпечують оптимальні умови для зворотного боку панелі, яка генерує енергію за рахунок відбитого і дифузного світлового потоку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас