Названо автомобілі, які не доставляють клопоту своїм власникам - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо автомобілі, які не доставляють клопоту своїм власникам - опитування

Технології&Авто
9228
Британське видання Auto Express опублікувало результати свого щорічного дослідження задоволеності власників автомобілів.
У дослідженні взяли участь власники понад 70 тисяч автомобілів, що постійно експлуатуються в Великобританії. Кожен респондент мав оцінити свою машину за дев’ятьма критеріями, включаючи надійність, вартість експлуатації, комфорт і керованість.
Треба сказати, що в цілому британські водії цілком задоволені своїми автомобілями, оскільки середній бал склав 89,5%. Найщасливішими виявилися власники Skoda Superb – 93,4% опитаних заявили, що задоволені вибором і не збираються міняти його на іншу модель.
Відразу за Superb в рейтингу йде ще одна Skoda – кросовер Yeti, який зробив щасливими 93,3% його власників. Єдиним преміальним брендом, який потрапив до п’ятірки кращих, став Lexus з кросовером RX на третьому місці з рейтингом 93,1%, що відповідає результату більш доступної Toyota RAV4 і перевершує Kia cee’d (93%), який потрапив на п’яте місце.
Дорожчі моделі марок Volkswagen та Audi, хоча вони і входять в один концерн, на подив виявилися не такі хороші для своїх власників.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас