HSBC запускає «соціальну мережу» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HSBC запускає «соціальну мережу»

Фінтех і Картки
483
HSBC відкриває цифрову платформу, яка об’єднає покупців і постачальників. До багатомовного HSBC Connections Hub можуть безкоштовно приєднатися компанії в Канаді, Китаї, Індії, Мексиці, Сінгапурі, Великобританії і США.
Найближчим часом мережа буде доступна для користувачів Франції. До кінця року географія поширення мережі розшириться ще більше.
Приєдналися компанії повинні будуть створювати бізнес-профіль для представлення свого бренду. Тут можна буде побачити інформацію про компанію, вироблені нею продукти або послуги, її місце розташування і інтереси бізнесу. Потім відповідний механізм виділяє потенційних покупців і продавців на інших ринках і пропонує різні варіанти взаємодії.
Крім того, потенційні клієнти зможуть шукати та переглядати профілі конкретних підприємств, використовуючи такі параметри, як місце розташування, сфера діяльності: промисловість, продукти або послуги.
Користувачі зможуть відправляти особисті повідомлення своїм цільовим діловим партнерам.
Постачальники і покупці будуть проходити ретельну перевірку HSBC, щоб потрапити в число користувачів мережі. Тому сумнівів у суто діловій спрямованості платформи бути не повинно. Шахрайські структури не повинні потрапити до лав користувачів.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас