Biostar, ASRock і Colorful займаються випуском спеціальних версій материнських плат для майнінгу криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Biostar, ASRock і Colorful займаються випуском спеціальних версій материнських плат для майнінгу криптовалют

Технології&Авто
589
У зв’язку з черговою хвилею популярності майнінгу криптовалют, деякі виробники материнських плат активно нарощують обсяги поставок моделей для майнінгу. Мова йде про компанії Biostar, ASRock і Colorful.
Так, Biostar випустила материнську плату TB250-BTC Pro, яка підтримує можливість встановлення до 12 відеокарт одночасно (12 слотів PCIe). Ціна такого пристрою становить $124,99. Відзначається, що замовлення на цю модель обмежені і будуть прийматися лише до вересня. При цьому компанія змушена була перевести виробництво на 24-годинний режим, щоб задовольнити попит. Завдяки замовленням на материнські плати, орієнтовані на майнінг, Biostar планує отримати в другому кварталі вищий дохід, ніж в першому кварталі. Якщо в першому кварталі відеокарти для майнінгу становили близько 10% від загального обсягу поставок, то в другому кварталі цей показник вже очікується близько 20-30%. При цьому сума отриманого прибутку також збільшиться.
Компанія ASRock планує випустити материнську плату, яка підтримує можливість встановлення до 13 відеокарт одночасно. Правда, вона відстає від Biostar в плані розробки відповідних технологій на 2-3 місяці, відтак ця модель ще не перейшла на стадію масового виробництва.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас