Організатор гонок дронів залучив $20 млн від власника Formula 1 та інших (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Організатор гонок дронів залучив $20 млн від власника Formula 1 та інших (відео)

Технології&Авто
236
Організатор гонок між дронами Drone Racing League залучив $20 млн в рамках серії B від власника Formula 1, World Wrestling Entertainment і інших. Про це пише Variety.
У раунді брали участь Liberty Media Corporation (власник Formula 1), Lux Capital, World Wrestling Entertainment (WWE), Sky, Hearst Ventures, RSE Ventures, Lerer Hippeau Ventures і Courtside Ventures.
Drone Racing League була заснована в 2015 році Ніком Горбачевським (Nick Horbaczewski) в США. У січні 2016 року було створено лігу, що займається гонками між дронами. З 2017 року Drone Racing League проводить серію з шести професійних гонок, які транслюються по ESPN, Sky Sports, ProSiebenSat.1 Media SE, Disney XD, OSN і інших широкомовних каналах. У минулому сезоні понад 75 млн шанувальників стежили за гонками дронів через інтернет або по кабельних каналах, пише видання.
Drone Racing League сама розробляє дрони для участі в змаганнях, щоб забезпечити стандартизацію обладнання. У квітні 2017 року компанія представила квадрокоптер Racer 3 для поточного сезону гонок. Зазначалося, що новий дрон може досягати швидкості понад 128 км/год менш ніж за одну секунду. Керування дроном відбувається за допомогою контролера і VR-пристрою, який транслює зображення з камер дрона.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас