Мінкультури зажадало з бюджету додатково 217 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінкультури зажадало з бюджету додатково 217 мільйонів гривень

Казна та Політика
102
Міністерство культури просить Міністерство фінансів передбачити 216 791 000 гривень додаткового фінансування при підготовці проекту змін до державного бюджету на 2017 рік.
Про це йдеться у відповіді Мінкультури на запит Українських Новин.
“Мінкультури направило свої пропозиції Міністерству фінансів щодо додаткових потреб з проханням врахувати їх при внесенні змін до закону “Про державний бюджет на 2017 рік”, – йдеться в ньому.
Зокрема, необхідно 820 тис. гривень на проведення іміджевих заходів з популяризації культури України за кордоном (Венеціанське бієнале сучасного мистецтва, Франкфуртський міжнародний книжковий ярмарок, представлення України на засіданнях робочих груп організацій, членами яких є Україна), 300 тис. гривень – на технічне обслуговування і ремонт техніки, 871 тис. гривень – на закупівлю комп’ютерного обладнання та техніки, 17 млн гривень – на матеріально-технічне обслуговування бази державних спеціалізованих шкіл-інтернатів за спрямованістю “мистецтво”, 23 млн гривень – на виплату допомоги по оздоровленню педагогічним і науковим співробітникам і підвищення стипендій деяким категоріям осіб, 10 млн гривень – на проведення культурно-мистецьких заходів інституціями, фінансування яких здійснюється державою на підставі наданих проектів, 4 млн гривень – на забезпечення фінансування частини національного телепроекту “Українська пісня”, 150 млн гривень – на проектування і будівництво другої черги національного музею “Меморіал жертв Голодомору” і 10,8 млн гривень – на матеріально-технічне забезпечення бази національних театрів і здійснення їх ремонтів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас