Дельта Банк повернув собі нерухомість в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дельта Банк повернув собі нерухомість в Одесі

Кредит&Депозит
860
Дельта Банк повернув у свою власність цілісний майновий комплекс – кафе «Ольвія» в Одесі по вул. Мечникова, 55-б.
Про це свідчить рішення Одеського окружного адміністративного суду у справі №815/6306/16, яке набрало чинності.
Фонд гарантування вкладів повідомляє, що зазначена нерухомість складалася на балансі банку. Однак, при проведенні чергової перевірки в листопаді 2016 року з’ясувалося, що за даними Державного реєстру прав на нерухоме майно банк вже не є власником цього приміщення.
При цьому Дельта Банк ніяких дій з відчуження цих об’єктів нерухомості не здійснював.
Як вдалося з’ясувати, 12 вересня 2016 року співробітником Одеського філіалу Державного підприємства «Державний інститут судових економіко-правових і технічних досліджень» Олександром Кравцем, на підставі постанови Приморського районного суду Одеси у справі №2-517/06 від 25.05. 2006 року було зроблено в Державному реєстрі прав на нерухоме майно запис про право власності №16356140. Згідно з ним, новим власником зазначеного цілісного майнового комплексу став Степан Камінь, а право власності банку на свою нерухомість було незаконно припинено.
На запит Дельта Банку Приморський районний суд Одеси повідомив, що відповідна цивільна справа в суд не надходила, не реєструвалася і не розглядалася, а постанова про визнання за зазначеною фізичною особою права власності на згадуваний об’єкт нерухомості не виносилась.
Фонд зазначає, що Одеським окружним адміністративним судом задоволено позов банку в повному обсязі, визнано протиправним та скасовано рішення державного реєстратора щодо перереєстрації права власності на нерухоме майно.
Таким чином, нерухоме майно було повернуто у власність банку і буде продано в рамках його ліквідації, а виручені кошти будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас