Ідея Банк спільно з Ipay.ua запустив онлайн - сервіс погашення кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк спільно з Ipay.ua запустив онлайн - сервіс погашення кредитів

Кредит&Депозит
54
Ідея Банк, один з лідерів споживчого кредитування в Україні, спільно з платформою грошових переказів і онлайн платежів Ipay.ua запустив сервіс погашення кредитів онлайн. Нова послуга доступна на сайті Ідея Банк з 24 травня поточного року і передбачає погашення кредиту карткою будь-якого українського банку.
Даний проект реалізується в рамках стратегії Ідея Банку з розширення транзакційного бізнесу і розвитку digital-напрямку. В рамках нового сервісу передбачена можливість погашення як поточних платежів, так і дострокове погашення споживчих кредитів.
«Ми очікуємо, що в результаті впровадження нової послуги до кінця поточного року обсяг онлайн – погашень кредитів в Ідея Банку складе близько 20% від загального обсягу. Таким чином, нова платформа онлайн погашення кредитів дозволить Ідея Банку скерувати істотну частину клієнтів в режим онлайн і розвантажити відділення банку. Компанія iPay.ua, зі свого боку, збільшить транзакційний дохід», – прокоментував Голова Правління Ідея Банк Михайло Власенко.
Щоб здійснити переказ, досить виконати кілька простих кроків. Зайти на сайт Ідея Банку і перейти в розділ «Погашення кредиту онлайн». Ввести номер договору і суму погашення, після чого система Ідея Банку автоматично здійснює перевірку наявності даного клієнта і інформує про рекомендовануу суму погашення. Погашення кредиту відбувається протягом декількох хвилин після списання грошей з банківської карти.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас