Зміни до Умов функціонування Поточних і Карткових рахунків та здійснення операцій за цими Рахунками з 30.06.2017р. ПАТ "БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміни до Умов функціонування Поточних і Карткових рахунків та здійснення операцій за цими Рахунками з 30.06.2017р. ПАТ "БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ»

Особисті фінанси
20
Просимо звернути увагу, що з 30 червня 2017 року набувають чинність зміни до Умов функціонування Поточних і Карткових рахунків та здійснення операцій за цими Рахунками Правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів – фізичних осіб у ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ».
Зміни відбудуться в частині:
  • п. 3.26 (зменшено розмір добового базового ліміту з 1 000 грн. до 100 грн. на операції в мережі Інтернет);
  • п. 3.34.3 (умови зміни тарифного плану співробітників ЗКП при їх звільненні);
  • п. 3.36 (введення нового продукту «Прибутковий гаманець» та припинення продажу продукту Картка «Заощадження» новим Клієнтам).
Докладніше ознайомитися зі змінами до Умов функціонування Поточних і Карткових рахунків та здійснення операцій за цими Рахунками Правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів – фізичних осіб у ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» Ви можете за посиланням.
За наявності додаткових питань, будь ласка, звертайтесь до працівників відділень ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ».
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас