Малі та середні агропідприємства отримали в Ощадбанку 270 млн. грн. кредитних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Малі та середні агропідприємства отримали в Ощадбанку 270 млн. грн. кредитних коштів

Кредит&Депозит
55
З початку 2017 року Ощадбанк видав 133 кредити сільгоспвиробникам сегмента малого та середнього бізнесу. Загальна сума наданих коштів становить 270 млн. грн. Найбільше профінансовано аграріїв Запорізької, Луганської та Херсонської областей.
«Для Ощадбанку підтримка сільгоспвиробників, що формують аграрну міць держави, є стратегічно важливою. Сьогодні банк пропонує фінансування за одними з найпривабливіших на ринку відсоткових ставок – від 16,9%. У рамках партнерських програм підприємства можуть оновити або сформувати парк техніки та обладнання за ще більш низькими ставками – від 12%. До речі, Ощадбанк – єдиний в країні банк, який фінансує малі фермерські господарства з земельним банком до 1 тис. гектарів», – зазначила директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Інна Кравчук.
Підприємства аграрної сфери є одними з найчисленніших клієнтів сегмента МСБ Ощадбанку. Загалом банк фінансує понад 400 сільгосппідприємств. Ці компанії займаються виробництвом продукції рослинництва (переважно вирощують пшеницю, кукурудзу, ріпак, соняшник) та тваринництва (виробництво яловичини, свинини, птиці та молока).
У рамках державної підтримки аграрних виробників підприємства незабаром зможуть отримувати 20% компенсації за придбання сільгосптехніки українського виробництва у разі її оплати через державні банки. Найближчим часом Ощадбанк планує підписати договір про взаємодію з Мінагрополітики для реалізації механізму відшкодування аграріям частини вартості техніки та обладнання.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас