Виручка Alibaba зросте на 50% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виручка Alibaba зросте на 50%

Світ
93
Китайська онлайн-рітейлер Alibaba прогнозує, що до 2018 року виручка компанії зросте на 50%. Після виходу прогнозів акції компанії злетіли на 12%.
Виручка зростатиме до 2018 року
Після того як компанія відзвітувала про найбільше збільшення квартальної виручки, компанія очікує, що річне зростання виручки за цей рік складе від 45% до 49%, приблизно 34.4$ млрд. Ці прогнози здивували більшість інвесторів в Гуанчжоу.
У кварталі, що завершився 31 березня, виручка компанії склала 1.56$ млрд., що практично вдвічі вище в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Прогнози компанії виявилися вищими за очікування аналітиків, які очікують виручку за цей рік на рівні 31.42$ млрд., це найбільші прогнози виручки Alibaba з моменту iPO у 2014 році.
У 2016 році виручка Alibaba підскочила на 56%, включаючи виручку від купленої компанії Lazada. Зростання виручки, за винятком продажу придбаних компаній, становило 45%.
Фінансовий директор компанії Меггі Ву повідомила, що зростання виручки підтримає підрозділ електронної комерції, який є основним джерелом зростання. Це призведе до значно кращого і адаптованого досвіду купівлі.
Генеральний директор Alibaba Деніел Чжан також заявив, що збір і аналіз даних компанії дозволили їм забезпечити кращий сервіс для їхніх клієнтів, рекламодавців і партнерів.
Аналітики очікують, що Alibaba продовжить зростати ще більше, особливо після виходу звіту про доходи за минулий квартал. Компанія розширює свою присутність і в інших країнах, підписуючи угоди про постачання і купуючи платіжні платформи.
Акції Alibaba
За поточний рік акції Alibaba зросли більш ніж на 40%, оскільки дедалі більше китайських покупців здійснюють покупки на сайті компанії.
Компанія також зуміла вийти на ринок Південно-Східної Азії, купивши торік платформу Lazada. Акції Alibaba досягли рекордного максимуму, обійшовши у вартості акції таких гігантів, як Alphabet і Facebook, які за поточний рік зросли приблизно на 20%.
У четвер на премаркеті акції підскочили на 12% після несподівано високих прогнозів зростання виручки. Закрившись у середу на рівні 125.64$, в четвер акції Alibaba досягли 140.18$.
Стежте за оглядами Trade12 , щоб залишатися в курсі останніх новин ринку. Приєднуйтесь до найкращого форекс брокера, відкривши реальний рахунок з Trade12.com вже сьогодні!
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас