У США лише 28-е місце в світі за швидкістю мобільного Інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США лише 28-е місце в світі за швидкістю мобільного Інтернету

Технології&Авто
869
США відстають від більшої частини решти розвинутого світу за швидкістю мобільного Інтернету, займаючи лише 28-е місце.
У США лише 28-е місце в світі за швидкістю мобільного Інтернету
Згідно з доповіддю Internet Report компанії Akamai, що спеціалізується на постачанні контенту, у Великобританії найвища швидкість мобільного зв’язку, яка становить у середньому 26 Мбіт/с. На другому місці – Німеччина, на третьому – Фінляндія.
У п’ятірку лідерів за швидкістю мобільного Інтернету також входять Франція і Норвегія. Серед 62 країн, в яких проводилися вимірювання, США навіть не увійшли в Топ-25 з показником середньої швидкості мобільного Інтернету в межах 10,7 Мбіт/с. Замикає рейтинг Венесуела, де середня швидкість мобільного Інтернету становить 2,8 Мбіт/с.
У США лише 28-е місце в світі за швидкістю мобільного Інтернету
Вимірювання швидкості мобільного Інтернету стає все важливішим, оскільки на мобільні пристрої припадає все більша частка в загальному користуванні Інтернетом, а люди все частіше використовують телефони в якості основного джерела доступу в Інтернет.
У такій великій країні, як США, якість мобільного зв’язку може сильно відрізнятися в різних регіонах і навіть в різних районах одного міста, не кажучи про сільську місцевість.
Хоча фіксований Інтернет в цілому швидший, ніж мобільний, деякі країни вибрали пріоритетом мобільний зв’язок. Кілька країн Азії та Африки, які відстали від решти світу в розвитку інфраструктури фіксованого Інтернету, зосередилися на створенні мобільної інфраструктури. Кенія, наприклад, тепер знаходиться на 14-му місці за швидкістю мобільного Інтернету, яка вища, ніж середня швидкість дротового зв’язку в країні.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас