Кредитка Максимум від Альфа-Банку дозволяє придбати товар зараз, а сплатити за нього пізніше в розстрочку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитка Максимум від Альфа-Банку дозволяє придбати товар зараз, а сплатити за нього пізніше в розстрочку

Кредит&Депозит
115
Кредитна картка Максимум від Альфа-Банку дає можливість її власникам сплачувати за товари і послуги в розстрочку без переплат протягом терміну від 3 місяців до року. Відтепер її можна оформити не тільки у відділеннях і на сайті Альфа-Банку Україна, але і Укрсоцбанку також.
Опцією розстрочки по кредитці Максимум можна скористатися в будь-яких торгових точках, в тому числі, і в онлайн-магазинах, як на території України, так і за кордоном. При цьому перевести покупку в режим розстрочки можна за допомогою sms як безпосередньо після покупки на касі, так і протягом двох тижнів з моменту проведення операції.
«Кредитка Максимум від Альфа-Банку є незамінною для ефективного шопінгу, оскільки дозволяє не тільки скористатися солідним кредитним лімітом — до 200 тис. грн, пільговим періодом до 55 днів, але і безкоштовною розстрочкою на товари і послуги. Менше ніж за рік власники картки придбали товарів і послуг на суму понад 100 млн грн в розстрочку. У період літніх відпусток ми прогнозуємо зростання активності оплат в розстрочку в сфері відпочинку і туризму. — Коментує Олексій Пузняк, в. о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна.Дозвольте собі більше вже сьогодні, а про розрахунки подбаєте пізніше!»
Нагадаємо, розраховуючись кредиткою Максимум від Альфа-Банку, клієнт автоматично отримує sms з пропозицією перевести покупку в режим розстрочки. Для того щоб підтвердити дію, досить надіслати у відповідь sms на номер 3530 (при покупці на території України) або на номер 0931770044 (при покупці за кордоном).
Детальні умови розстрочки за кредитною карткою Максимум за посиланням.
Щоб оформити кредитну картку Максимум у відділеннях Альфа-Банку або Укрсоцбанку, варто лише пред’явити ідентифікаційний код і паспорт. Замовити картку можна також онлайн: на сайті Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку. Ви також можете оформити картку за тел. 0800503530 (безкоштовно зі всіх стаціонарних та мобільних телефонів).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас